Excentrische polijstmachines

Sorteer op
Prijs
Categorieën
Kleur
Material

Excentrische polijstmachines: Uw gereedschap voor professionele lakwerkzaamheden

Handige excentrische polijstmachines werken bij lage toerentallen, ontwikkelen nauwelijks warmte en zijn bovendien uitermate stil. Het bijzondere kenmerk: De plaat waarop de pad zich bevindt, draait niet, maar maakt een ellipsvormige beweging. Door de trillende werking kan de excentrische polijstmachine eenvoudig bediend worden zodat ook beginners goede resultaten behalen. Deze is bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor het polijsten van autolak.

Polijsten met de excentrische polijstmachine: Zo het gaat

Breng een kleine hoeveelheid polijstmiddel aan op de gewenste plaats. Leg de plaat op het chassis van de auto, houd het toestel recht en schakel het dan pas in - zo vermijd u spatten. Selecteer een laag toerental en verdeel het polijstmiddel zonder druk uit te oefenen op de ondergrond. Polijst langzaam en met een kruissteek om een optimaal resultaat te behalen: daarbij overlapt de pad de ervoor gepolijste plaats met ong. 50 procent. Nu kunt u de druk en het toerental langzaam verhogen. Let er echter op dat de plaat van uw excentrische polijstmachine niet afgeschuind wordt. Voor een perfecte afwerking verlaagt u de druk en het toerental nu nog eens. Als de plaat volledig tot stilstand is gekomen, verwijdert u de machine van het chassis. Vervolgens wrijft u de gepolijste plaats met een doek af.

Excentrische polijstmachines in een praktische set

In onze online shop vindt u krachtige excentrische polijstmachines met omvangrijke accessoires zoals meerdere polijstsponzen, roterende platen, microvezeldoeken en zachte polijstvellen. Onze toestellen zijn geschikt voor verschillende opdrachten zoals het verwijderen van krassen, polijsten, het aanbrengen van was en hoogglansverzegelen. Na de werkzaamheden verdwijnt de excentrische polijstmachine in de meegeleverde koffer.