Wicker ligstoelen

Sorteer op
Prijs
Categorieën
Kleur
Material
 1. 339,90 €
  UVP € 899,00
  (86)
 2. 144,90 €
  UVP € 299,00
  (83)
 3. 149,90 €
  UVP € 369,00
  (93)
 4. 120,90 €
  UVP € 299,00
  (85)

Geniet van de zon - op een hoogwaardige rattan ligstoel

Tuinmeubels van polyrattan worden almaar populairder. Dat is geen wonder, tenslotte zijn ligstoelen van rattan uiterst stabiel en robuust - regen, wind en intensieve zonnestralen kunnen de rattan ligstoel niet aantasten. Bovendien overtuigen ze door hun stijlvolle design en het bijzonder huiselijke karakter. Dankzij passende kussens voor open lucht beiden ligstoelen van rattan heel wat comfort en nodigen ze uit tot ontspannen zonnebaden in de tuin of op het terras.

Wat u moet weten over polyrattan

Onze rattan ligstoelen worden van modern polyrattan gemaakt. Dit is een weerbestendige vezel van polyethyleen, een kunststof die geïnspireerd is op natuurlijk rattan. Er zijn rattan ligstoelen verkrijgbaar met vlakke en ronde vezel. De beide varianten verschillen in doorsnede van de aparte strengen, wat een invloed heeft op de look en het gevoel van de ligstoel. Net zoals rattan ligstoelen worden ligstoelen van polyrattan met de hand gemaakt. Wist u dat? Vandaag zijn er rattan ligstoelen verkrijgbaar die nauwelijks nog te onderscheiden zijn van tuinmeubels van natuurlijk rattan. Daarnaast bestaan er ligstoelen met gladde resp. typische kunststoflook. Zo is er gegarandeerd het passende model voor elke smaak.

Rattan ligstoelen bieden volgende voordelen

Met een rattan ligstoel maakt u een volwaardige kamer in open lucht van uw terras. De hoogwaardige, synthetische vezel is ongevoelig voor UV-straling, regen, sneeuw en zelfs vorst. De temperatuurbestendigheid varieert van min 85 graden tot plus 90 graden. Aangezien de kunstmatige vezels geen vocht opnemen, parelen regendruppels gewoon af - dat zorgt ervoor dat rattan ligstoelen heel lang houdbaar zijn. Ze zijn eenvoudig te reinigen en kunnen gewoon met de tuinslang afgespoeld worden. Een ander voordeel is de milieu-impact: Polyrattan is volledig recyclebaar.