Polijst sponzen

Sorteer op
Prijs
Categorieën
Kleur
Material

Polijstsponzen - en je auto glimt als nieuw

Als je je auto wilt laten glimmen, is dit alleen mogelijk als je de juiste accessoires in huis hebt. De beste resultaten bij het polijsten, harsen of het verwijderen van zeer kleine oneffenheden in de verf kunnen worden bereikt met polijstmachines. De polijstspons wordt met een steunplaat in de machine gestoken en maakt contact met het oppervlak van de carosserie. Wij hebben polijstsponzen van hoge kwaliteit in ons assortiment.

Polijstsponzen voor een hologramvrije lak

Hologrammen zijn een verontrustende combinatie van poetsmiddelen. Ze worden veroorzaakt door een sterk schurend effect van polijstpads of door onreine vezeldoeken. In feite vormen de hologrammen diepe lijnen in de verf, die niet mooi zijn bij blootstelling aan direct zonlicht. Met een polijstspons uit ons assortiment hoeft u zich geen zorgen te maken over hologrammen. Het resultaat is effen en gelijkmatig.

Gepolijste spons wafelig of glad

Polijstsponzen zijn gemaakt met een glad of gewafeld contactoppervlak. Het werkresultaat is in beide gevallen in zeer goede kwaliteit mogelijk. De wafelige oppervlakken onderscheiden zich van de gladde modellen door een betere opname van het poetsmiddel. Een bijkomend voordeel: het materiaalverlies door spatten wordt verminderd. Dit bespaart u op de lange termijn veel poetsmidel. Bij ons kun je zowel gladde als gewafelde polijstsponzen met passende polijstschijven bestellen.

Polijstsponzen voor de eerste ronde

Voordat de polijstspons wordt gebruikt, is het raadzaam om de carosserie met een polijstvacht te bewerken. Deze eerste stap kan je zien als voorbereiding. De vacht is zeer geschikt om oneffenheden weg te werken. De sponzen doen daarna het fijne werk in de vorm van een vlekkeloze hoogglanspolijst.

Polijstspons in een set

Naast vergelijkbare sponzen voor polijsten, vindt u ook 14- tot 29-delige polijstsets in ons assortiment. De set bevat sponzen van verschillende diameters, vachten en microvezeldoeken. Trouwens: naast je auto kun je de sponzen, vachten en doeken in het huishouden gebruiken. Ze zijn de beste keuze om houten meubilair, spiegels of andere gladde oppervlakken weer als nieuw te laten schijnen.