Over ons

tectake is uw online winkel voor praktische artikelen voor in en rond het huis, decoratieve voorwerpen voor de woonkamer, voorzieningen voor de baby en nog veel meer.

 

tectake is een jong, internationaal en dynamisch e-commerce bedrijf met een breed scala aan producten voor in en om het huis, vrije tijd, hobby , decoratie voor de woonkamer, voorzieningen voor de baby, keukenbenodigdheden. Dit en meer maakt de verscheidenheid van een hoogwaardig assortiment op www.tectake.be.

 

De klant ontvangt de producten van tectake allemaal vanuit één bron. Of het nu artikelen voor de auto, kampeeruitrusting, meubilair, apparatuur voor in de tuin, barbecue benodigdheden of accessoires voor huisdieren zijn, we proberen altijd voor onze klanten het dagelijks leven gemakkelijker te maken. Lang zoeken naar allerlei artikel van verschillende aanbieders is dus niet meer nodig.

 

tectake staat voor betrouwbaarheid, klanttevredenheid en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit. We zijn voortdurend bezig om onze diensten en de kwaliteit van onze producten te verbeteren, op het hoogste niveau. Dat bevestigen onze kwaliteitskeurmerken, zoals een online webshop keurmerk en EHI-certificaat. Internationaal bedient tectake, door de eigen online winkels, de klanten in een groot aantal Europese landen.