Tuinstoelen

Sorteer op
Prijs
Categorieën
Kleur
Material
 1. 81,90 €
  UVP € 149,00
  (94)
 2. 111,90 €
  UVP € 169,00
  (91)
 3. 81,90 €
  UVP € 199,00
  (91)
 4. 161,90 €
  UVP € 289,00
  (83)
 5. 93,90 €
  UVP € 159,00
  (91)
 6. 241,90 €
  UVP € 374,00
  (90)

Tuinstoelen voor ontspannende uren in open lucht

Wat is er mooier dan op een warme zomerdag van de zon te geniete in de eigen tuin? Als klapstoel, stoel met hoge rugleuning of kampeerstoel: tuinstoelen nodigen uit om te ontspannen op het terras. Ze vormen het perfecte kader voor uw barbecueparty met vrienden of ontspannende uren met uw favoriete boek.

Verschillende soorten tuinstoelen

Er zijn tuinstoelen van verschillende hoogwaardige materialen verkrijgbaar. Modellen van hout vallen in de smaak door hun natuurlijke kleuren en zachte tekeningen. Hiervoor worden normaal weerbestendige houtsoorten zoals teak, eucalyptus of eik gebruikt. Daarnaast zijn tuinstoelen van aluminium heel populair: ze zijn licht, kunnen moeiteloos vervoerd worden en zijn uiterst makkelijk te onderhouden. Vooral modellen van kunststof zijn heel bestendig: ze kunnen de hele zomer op het terras blijven - Regen en UV-straling kan ze niet aantasten. Op dit moment zijn tuinstoelen van polyrattan heel populair. Dit is gevlochten kunststof van polyethyleen dat qua look en gevoel doet denken aan korfmeubels van natuurlijk rattan. Hebt u meerdere tuinstoelen in een keer nodig? Dan zijn praktische tuinstoelsets voor u een aanrader: deze bevatten twee, vier of meer identieke tuinstoelen en zorgen voor een harmonische sfeer aan uw tuintafel.

Zo vindt u de perfecte tuinstoel

Indien u reeds een tuintafel hebt, moet u de kleur en het materiaal van uw tuinstoelen hierop afstemmen. Daarbij hoeven de stoelen en tafel niet dezelfde look te hebben. Ook ongewone combinaties zoals kleurrijke kunststofstoelen bij een oude, houten tafel zijn aantrekkelijk. Stoelen met een hoge, verstelbare rugleuning zijn heel gezellig. Deze kunnen na het eten aan de tuintafel omgetoverd worden tot gezelligere ligstoelen. Passende zitkussens en tuinmeubelkussens maken van uw tuinmeubelen mooie blikvangers.