Partytenten

Sorteer op
Prijs
Categorieën
Kleur
Material

Een paviljoen laat u niet in de regen staan

Tijdens de zomermaanden brengen eigenaars van een tuin hun vrije tijd het liefst in open lucht door. bij een uitgelaten barbecue met vrienden, een chique diner of zelfs een bruisend huwelijksfeest: buiten is het in de zomer gewoonweg het mooist. Helaas verpesten regen en onweersbuien vaak het plezier. Dat hoeft niet zo te zijn: met een tuinpaviljoen kan de party ook bij regenweer verder gaan.

De passende partytent vinden

Flexibele tuinpaviljoenen kunnen snel opgebouwd worden en beschermen uw gasten op betrouwbare wijze tegen regen of te sterke zonnestralen. En na de party kunnen deze praktische paviljoenen plaatsbesparend samengevouwen en opgeborgen worden. Let op de keuze van uw biertent op de correcte grootte en denk eraan wat er allemaal onder het dak moet passen: Hoeveel personen verwacht u? Zullen de gasten zitten of staan? Moet er een buffet in het paviljoen ondergebracht worden? Houd er rekening mee dat de randgedeeltes niet volledig gebruikt kunnen worden aangezien deze vooral bij open paviljoenen niet volledig veilig zijn voor regendruppels of zonnestralen.

Materiaal en uitrusting van tuinpaviljoenen

Paviljoenen worden normaal gezien van kunststoffen zeilen of geïmpregneerd polyester gemaakt. Beide versies bieden voordelen: kunststof is absoluut waterdicht, terwijl polyester heel bestand is tegen UV-straling. Er zijn open en gesloten paviljoenen beschikbaar: open modellen beschikken enkel over een dakzeil, bij gesloten partytenten worden tussen de steunen extra zeilen gespannen. Denk eraan dat het dak door meerdere dwarsbalken ondersteund wordt die van stabiel plaatstaal of aluminium gemaakt werden. Als u onder uw paviljoen wilt barbecueën, moet u kiezen voor een model met dakkroon: dat is een afdekking die geopend wordt om de rook te laten wegtrekken.