Bodybuilding

Sorteer op
Prijs
Categorieën
Kleur
Material
 1. 70,90 €
  UVP € 259,00
  (87)
 2. 72,90 €
  UVP € 114,00
  (80)
 3. 358,90 €
  UVP € 599,00
  (91)
 4. 74,90 €
  UVP € 139,00
  (79)
 5. 52,90 €
  UVP € 99,00
  (97)
 6. 67,90 €
  UVP € 129,00
  (66)

Bodybuiling apparatuur van hoge kwaliteit online kopen

Een brede borst, sterke schouders en een stoere six-pack - een gespierd lichaam is nog steeds het doel van veel hobby sporters. Logisch, want grote spieren staan voor kracht en vitaliteit. Of je nu sport voor je plezier of een echte bodybuilder bent, het maakt niet uit; tectake heeft alles wat je nodig hebt voor je spieropbouw.

Hoogwaardige apparatuur is cruciaal voor succesvolle hometraining. Zonder een stabiele halterbank of krachtstation kom je niet ver, deze apparaten vormen de basis van talloze oefeningen. Krachtstations zijn echte allrounders en bieden maximale functionaliteit met minimale ruimtevereisten, dankzij geïntegreerde apparaten zoals de curlbank, een multi-hoek halterbank, een rugtrainer, buiktrainer en een beentrainer.

Krachtstations in Power-Rack-Style worden geleverd met een massieve halterstandaard en een halterschijfstandaard. Zelfs de uitvoering van complexe basisoefeningen zoals deadlifts en zware squats zijn geen probleem. Als alternatief zijn de curlbank, halterstandaard, beentrainer etc. ook los verkrijgbaar.

Wat heb je aan goede apparatuur zonder hoogwaardige halters? Bodybuilders en krachtsporters kunnen bij tectake optimaal gebruik maken en profiteren van een brede selectie aan halters en halterstangen, van de langhalter tot de curlstang. Met speciale halterstokken zoals de curlstang, is de variatie in oefeningen op de multi-hoek halterbank bijzonder uitgebreid.

Samen met een buiktrainer zoals een sit-up-bank, een robuuste halterschijf en een krachtstation met rugtrainer, kan er in de kleinste ruimtes een echte sportschool worden gecreëerd. Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van tectake, zal het opzetten van een homestudio je niet alleen comfortabeler op lange termijn, maar ook voordeliger dan een sportschool abonnement.