Cardio

Sorteer op
Prijs
Categorieën
Kleur
Material

Cardio-apparatuur van Crosstrainer tot Indoor-Cycling Bike

Een gezonde geest leeft in een gezond lichaam. Zelfs ondanks dat dit al bij de oude Romeinen bekend was, is het onderwerp van gebrek aan fysieke activiteit en overgewicht des te belangrijker. Het is niet verrassend, dat de fitness-rage nog altijd in beweging is en meer en meer mensen op onder andere een hometrainer zweten voor een topfiguur. Het maakt niet uit, of je een gezondheidsbewuste hobbysporter of een ambitieuze atleet bent, bij tectake vind je alles wat je nodig hebt. Van de hometrainer fiets tot de crosstrainer en de roeimachine tot de arm- en beentrainer.

Regelmatige cardiotraining het hart, bloedvaten, spieren en het verbetert de mentale prestaties. Bovendien is een hometrainer de ideale manier om snel overtollig vet kwijt te raken. Hoe effectief een cardio-apparaat is, hangt af van het geactiveerde spierstelsel. Hoe meer spieren actief zijn tijdens de training, hoe beter. Crosstrainer, 2in1 crosstrainer en roeimachine zijn in dit opzicht echte helse apparaten, die overtollig lichaamsvet doen smelten. Dankzij de geïntegreerde trainingscomputer zijn er tal van mogelijkheden voor individuele trainingsinstellingen.

Fietstrainers zijn bovendien een ideaal alternatief voor gezellige cardiotraining in de avond of met slecht weer. Terwijl beginners met een homefiets niets verkeerd kunnen doen, gebruiken ambitieuze fietsers een Indoor-Cycling Bike om hun top conditie op pijl te houden. De verwisselbare pedalen met mandjes en talloze instelmogelijkheden maken een Indoor-Cycling Bike het ideale alternatief voor effectieve indoor training.

Zelfs degenen die weinig ruimte hebben voor een hometrainer zoals een 2in1 crosstrainer, hoeven niet van cardio apparatuur af te zien. Zowel een flexibele arm- en beentrainer als een opvouwbare hometrainer kunnen na de training worden opgeborgen om ruimte te besparen.