Veldbedden

Sorteer op
Prijs
Categorieën
Kleur
Material

Veldbedden: Flexibele lichtgewichten van aluminium

Hoogwaardige veldbedden zijn praktische slaapgelegenheden die indien nodig snel en eenvoudig opgesteld kunnen worden - of het nu onderweg bij het kamperen, bij het vissen of thuis als er zich verrassend nachtelijk bezoek heeft aangekondigd. Kampeerbedden van aluminium zijn heel populair. Ze zijn vederlicht en kunnen dus gemakkelijk worden vervoerd. Bovendien bieden kampeerbedden van aluminium nog meer voordelen: Ze zijn corrosiebestendig, licht- en hitteafstotend, volledig veilig voor de gezondheid en uiteraard weten ze te overtuigen met een lange levensduur.

Zo worden veldbedden opgesteld

Klap eerste de poten van het kampeerbed naar de zijkant. Dan worden de poten opgesteld en wordt het veldbed op een vaste, egale ondergrond geplaatst. Spreid nu de poten om het ligvlak volledig uit te klappen. Vervolgens wordt de hoofdstang door de voorzien lus geschoven en aan het frame bevestigd. Nu moet u nog de tweede hoofdstang aan het voetgedeelte van het veldbed bevestigen - hiervoor is mogelijk de hulp van een tweede persoon nodig. Ten slotte wordt de stof van het ligvlak met kleefsluitingen aan het frame bevestigd.

Veldbedden voor gasten

De bank is al bezet, de luchtmatras niet opgeblazen en de isomat is te oncomfortabel: Er zijn heel wat reden om overnachtende gasten een kampeerbed als slaapplaats aan te bieden. Door de toereikende lengte is een veldbed ook voor grote personen een gezellige slaapplaats. Onze tip: Leg een zachte mat op het ligvlak en maak een luxueus logeerbed van uw veldbed. Als uw bezoek vertrokken is, kunt u het kampeerbed met enkele bewegingen samenplooien en in de transporttas opbergen. Vervolgens verdwijnt het plaatsbesparend in een lade of kast - tot het de volgende keer gebruikt wordt.