Gamestoelen

Sorteer op
Prijs
Categorieën
Kleur
Material
 1. 132,90 €
  UVP € 229,00
  (91)
 2. 78,90 €
  UVP € 119,00
  (88)
 3. 76,90 €
  UVP € 119,00
  (93)
 4. 132,90 €
  UVP € 189,00
  (90)
 5. 79,90 €
  UVP € 139,00
  (88)
 6. 80,90 €
  UVP € 144,00
  (93)

Gamingstoelen voor uitgebreide gamingsessies

Gepassioneerde gamers en eSports- kampioenen weten het al lang: Voor gezellige gamingsessies heb je niet enkel de passende gaming-pc, een goed mechanisch toetsenbord, een ergonomisch gevormde muis en een hoogwaardige headset nodig, maar ook een comfortabele gamingstoel. Tenslotte brengen gepassioneerde gamers wel eens acht uur of langer aan een stuk door voor hun computer als fantasiewezen aanvallen of de zombie-apocalyps dreigt. Bij kampioenschappen en andere eSports-evenementen wordt soms zelfs het hele weekend gespeeld ...

Waaraan herken je een goede gaming stoel

Kwalitatief hoogwaardige gamingstoelen bestaan uit hoogwaardige, goed verwerkte materialen zoals een zachte vulling, een speciale textiellaag tegen het zweet en een eenvoudig te reinigen bekleding. De stabiliteit van de gamingstoel is heel belangrijk, een wankele constructie kan het spelplezier aanzienlijk verstoren. Een ergonomisch gevormd zit- en rugvlak alsook verstelbare armleuningen zorgen voor een aangename zitpositie die zich optimaal aanpast aan de behoeften van de speler. Door de lendenwervel en het hoofd te ondersteunen, treden er tijdens langere gamingsessies ook geen spanningen op in de nek of de rug. In het kort: goede gamingstoelen bieden uitstekend zitcomfort en kunnen door speciale instellingsopties aan de lichaamsbouw en het gewicht van de speler aangepast worden.

Aantrekkelijk design

Een ander belangrijk aspect is uiteraard het design: Vooral wie bij het computerspel de webcam activeert, wil bij zijn medespelers scoren met zijn chique gamingstoel. Daarom zijn de gamingstoelen in onze online shop in vele aantrekkelijke kleuren verkrijgbaar - van klassiek zwart tot modellen met kleurrijke racestrepen. De investering is de moeite waard: door de robuuste materialen de hoogwaardige verwerking hebben onze gamingstoelen een bijzonder lange levensduur.