Koffers

Sorteer op
Prijs
Categorieën
Kleur
Material

De reiskoffer: uw trouwe begeleider voor vakantie- of zakenreizen

Als iemand op reis gaat, heeft hij de juiste bagage nodig! In onze online shop vindt u een grote keuze aan hoogwaardige reiskoffersets die koffers van verschillende afmetingen bevatten. Deze bevat alles van de compacte handbagage tot de ruime koffer met wieltjes voor de welverdiende vakantie! Een sterke aanrader zijn koffers van licht polycarbonaat, deze zijn heel stabiel en robuust. Vooral wie gevoelige en duren voorwerpen bij zich heeft, heeft een sterke, harde koffer nodig die bestand is tegen de ruwe behandeling van het luchthavenpersoneel.

Hoe groot moet uw reiskoffer zijn

De grootte van uw reiskoffer is afhankelijk van de duur van de reis: Voor korte trips is een kleine koffer met een inhoud van 20 tot 40 liter voldoende, voor langere vakantiereizen zijn grotere trolleys van 60 tot 100 liter geschikt. Wie langer dan twee weken onderweg is en zijn kledij tijdens de reis niet zo vaak kan wassen, maakt een goede keuze met een koffer van 120 liter. Onze tip: informeer vooraf op de website van uw luchtvaartmaatschappij over de bestemmingen voor de handbagage. Zo kunt u bij korte reizen uw bagage mee in het vliegtuig nemen en bespaart u zich het lange wachten aan de bagageband.

Waarop u moet letten bij de aankoop van een reiskoffer

Trolleys met vier wielen zijn een aanrader. Deze kunnen eenvoudiger gemanoeuvreerd worden dan modellen met twee wielen. Let er bij de uitschuifbare telescoopgreep van uw reiskoffer op dat deze lang genoeg is voor uw lichaamslengte. Bijzonder praktisch: bij veel koffersets kunnen de koffers plaatsbesparend in elkaar opgeslagen worden. Belangrijk: Wie naar de VS wil vliegen, moet zijn koffer met een TSA-slot afsluiten. Deze kan door het veiligheidspersoneel in de VS geopend worden. Anders wordt uw koffer bij een controle opengebroken. Een TSA-slot kunt u kopen in gespecialiseerde winkels.