Statafels

Sorteer op
Prijs
Categorieën
Kleur
Material

Praktische statafels voor bedrijfsfeestjes, ontvangsten en party’s

Statafels zijn de perfecte keuze als u een groot aantal gasten verwacht. Deze kunnen zich aan de bartafels groeperen en in een ongedwongen sfeer praten. Daarbij kunt u drankjes uitschenken en op de partytafels kleine snacks klaar houden. De vuistregel is: voor 100 personen hebt u ong. 20 statafels nodig - het aantal tafels is uiteraard afhankelijk van de plaats die u ter beschikking hebt.

Verschillende soorten statafels

Er zijn bartafels van verschillende hoogwaardige materialen zoals massief hout, aluminium en kunststof verkrijgbaar. Modellen van hout ogen bijzonder rustiek en natuurlijk, maar vallen iets moeilijker te onderhouden: Gemorste vloeistoffen moeten onmiddellijk verwijderd worden zodat het materiaal niet opzwelt. Onbehandelde houten oppervlakken moet u voor het eerste gebruik met een geschikte olie inwrijven. Klaptafels van aluminium en kunststof zijn heel licht en kunnen daardoor goed getransporteerd worden. Na gebruik worden ze gewoon met een vochtige doek afgewreven en plaatsbesparend opgeborgen. Onze tip: hoogwaardige statafels herkent u aan de robuuste en stabiele constructie. Ze staan stevig zonder te wankelen en doorstaan ook langere, uitgelaten party’s zonder schade.

Statafels feestelijk decoreren

Bij bruiloften zijn statafels heel populair: ze kunnen bijvoorbeeld voor de kerk of het bureau van de burgerlijke stand opgesteld worden zodat u direct na het huwelijk met vrienden en familie kunt toasten. Om de naakte statafel feestelijk te decoreren, zijn er speciale hulzen beschikbaar die over de tafel getrokken kunnen worden. U kunt dergelijke hulzen voor statafels per lopende meter maar ook zelf maken. Wie wil, kan de hulzen rond de tafelpoot met een lus samenbinden en bloemstukken op de tafels zetten.