Biertafels

Sorteer op
Prijs
Categorieën
Kleur
Material

Biertentgarnituren zorgen voor Beierse gezelligheid in de tuin

Een biertentgarnituur staat voor gezellig samenzijn met lekkere versnaperingen en uiteraard een goed glas bier. De gezellige biertentbanken hebben reeds lang de grenzen van de Beierse biertenten en biertuinen achter zich gelaten en zijn ondertussen in heel Duitsland te vinden. Vooral als extra meubel dat bij feesten voor gasten in de tuin of partykelder wordt geplaatst, hebben de biertentgarnituren hun nut bewezen. Zelfs bij het kamperen worden de praktische, gemakkelijk op te bergen houten meubels gebruikt.

Een biertentgarnituur wordt gekenmerkt door

de houten, samenklapbare zitbanken bestaan normaal uit een brede biertafel en twee iets smallere bierbanken. De afmetingen van de aparte onderdelen zijn genormeerd zodat de bierbanken en biertafels probleemloos gestapeld kunnen worden. Bierbanken meten ongeveer 220 x 25 centimeter en zijn 47,5 centimeter hoog. Ze bieden plaats aan vier tot vijf personen. Af en toe zie je ook bierbanken met rugleuning.

De juiste decoratie voor biertentgarnituren

Biertentgarnituren hoeven helemaal geen rustieke, kalen banken en tafels te zijn. Met enkele bewerkingen tovert u uw tuingarnituur om tot elegante meubelstukken die zelfs voor gebruik bij een huwelijk geschikt zijn: om het zitcomfort te verhogen en de look te verfraaien kunt u de bierbanken gewoon met geschikte hoezen bekleden die vaak in praktische sets worden aangeboden. Kies daarbij een passend tafellaken en decoreer de biertafel met bloemenvazen en stoffen servetten. Uw gasten zullen onder de indruk zijn!<

De juiste verzorging voor biertentgarnituren

Aangezien hout niet weerbestendig is, moet u de banken en de tafel van uw zitgarnituur regelmatig van glazuur voorzien. Het is raadzaam om de biertentgarnituur samen te klappen en op een droge plaats te bewaren als u ze niet gebruikt.