Massage

Sorteer op
Prijs
Categorieën
Kleur
Material

De massage: deugddoende ontspanning en zachte genezing

Massages zijn een van de oudste kuren van de mensheid: door gericht kneden, strelen en kloppen worden spieren losgemaakt en wordt pijn verlicht. Intussen kunnen we kiezen tussen ontelbare soorten massages zoals de klassieke Zweedse massage, de Thai-massage, de Shiatsu-massage en de Ayurveda-massage. Aromatische oliën, scrubs en zachte achtergrondmuziek maken de massage nog aangenamer en helpen om niet enkel het lichaam maar ook de geest te ontspannen.

Wat u nodig hebt voor uw massagestudio

Wilt u in uw eigen huis een kleine massagehoek inrichten om zelf vaker van een massage te kunnen genieten? Of werkt u als fysiotherapeut en hebt u de juiste apparatuur voor uw studio nodig? In onze online shop vindt u alles wat u nodig hebt om deugddoende massage te geven of te krijgen. Het hart van elke massagestudio is uiteraard de massagetafel: deze is stabiel, zacht bekleed en dankzij de olie- en waterbestendige overtrek eenvoudig te reinigen. Bovendien beiden we u de passende accessoires zoals een kruk, massagekussens en hoofdsteunen om op te steken aan. Onze tip: als u uw patiënten thuis wil bezoeken, kies dat voor een flexibele massagetafel die met enkele bewegingen op- en opnieuw afgebouwd kan worden. Het transport wordt uitgevoerd met de praktische, meegeleverde tas.

Massagekussens en massagematrassen nodigen uit tot ontspanning

Uw partner kan slechts met tegenzin overtuigd worden van een massage en uw therapeut is opnieuw wekenlang volgeboekt? Geen probleem, u kunt ook van de voordelen van een zachte massage genieten zonder hulp van een andere persoon: Een infrarood-magneet-massagekussen en een massagematras bieden diepe warmte die de doorbloeding bevordert en maken de spieren los via de geïntegreerde massagemotoren die via afstandbediening met kabel bestuurd kunnen worden.