Campingkeukens

Sorteer op
Prijs
Categorieën
Kleur
Material
 1. 92,90 €
  UVP € 139,00
  (95)
 2. 107,90 €
  UVP € 164,00
  (91)
 3. 85,90 €
  UVP € 119,00
  (97)
 4. 69,90 €
  UVP € 99,00
  (92)
 5. 66,90 €
  UVP € 89,00
  (100)

Campingkeuken: comfort als thuis voor onderweg

Of je nu je volgende vakantie in een tent, camper of caravan wilt doorbrengen: met een praktische buitenkeuken neemt u de comfort van thuis gewoon mee op reis. Wij adviseren om een ​​hoogwaardig model te kiezen, bijvoorbeeld een kampeerkeuken uit ons assortiment. Lees meer over de voordelen voro een ontspannen vakantie.

Veelzijdige buitenkeuken met veel opbergruimte

Een goed doordachte kampeerkeuken biedt de juiste oplossing voor alle situaties. Dit begint met een voldoende grote opbergruimte die voldoendeplek biedt voor boodschappen, bestek, servies en andere keukenbenodigdheden. Een deel van de kastjes kan idealiter worden afgesloten. Dit is vooral belangrijk in gebieden waar veel insecten of andere kleine dieren voorkomen, want niets is vervelender dan boodschappen weg te moeten gooien om deze reden. In zeer warme gebieden kan ook staande warmte voor vers voedsel een probleem zijn. Voor deze gefallen is een buitenkeuken geschikt, waarvan de compartimenten aan de achterkant zijn voorzien van een netstof voor een goede luchtcirculatie.

Opvouwbare kampeerkeuken voor ruimtebesparend transport

Tijdens het transport moet een buitenkeuken zo weinig mogelijk ruimte innemen. Bij onhandig grote modellen moeten er bij twijfel andere essentiële reisartikelen wegens ruimtegebrek achtergelaten. Daarom adviseren we makkelijk opvouwbare of demontabele modellen. Een laag gewicht van de buitenkeuken is een ander voordeel, je wil op vakantie immers niet onnodig slepen.

Stabiele kampeerkeuken met in hoogte verstelbare voeten

Het in elkaar zetten moet makkelijk en eenvoudig zijn, zodat je geen problemen hebt om de keuken in een paar minuten in elkaar te zetten. Een begrijpelijke en gemakkelijk te volgen handleiding zal hierbij helpen.

Zodra de buitenkeuken is gebouwd, speelt stabiliteit een grote rol. Dit geldt met name op oneffen terrein, zoals ze heel vaak voorkomen op de camping. De in hoogte verstelbare voeten zorgen voor maximale stabiliteit. Door de solide afwerking van de individuele panelen, zijwanden en andere elementen, kunt u de keuken helemaal vullen.

Bekijk ons assortiment en vindt campingkeukens met kwaliteitskenmerken die hier worden genoemd. Je zult merken dat een goede uitvoering van de keuken en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding hier absoluut passend zijn.