Meer tuinmeubels

Sorteer op
Prijs
Categorieën
Kleur
Material
  1. 40,90 €
    UVP € 64,00
    (90)

Alles wat je nodig hebt voor je tuin!

De eerste zonnestralen komen eraan, dus haast je naar de tuin! Maak het u gemakkelijk in een tuinstoel rond een tuintafel en geniet van het mooie seizoen.

Ontdek ons assortiment tuinmeubelen voor alle smaken en stijlen.

Ben je een zonaanbidder? Ontspan deze zomer in een hangmat, op een ligbed, op een schommel of in een strandmand.

Een feestje met familie of vrienden? Wij hebben een ruim assortiment prieeltjes en schuurtjes voor alle gelegenheden. Creëer een gezellige ruimte met een tuinbank en een tuinstoel als aanvulling op uw tuinmeubelen en deel onvergetelijke momenten.

Wij bieden u ook elegante tuinkasten om uw gereedschap in op te bergen na het onderhoud van uw gazon of bloembedden.

Hoe vindt u de perfecte tuinmeubelen?

Tuinmeubelen moeten robuust en stabiel zijn, en ook aangepast aan veranderende weersomstandigheden zoals regen, wind en sterk zonlicht. Voordat u nieuwe tuinstoelen of tuintafels kiest, moet u de beschikbare ruimte op het terras of balkon precies opmeten. Natuurlijk speelt je persoonlijke smaak ook een grote rol: heb je het liever romantisch en speels of modern en eenvoudig? Moeten de nieuwe tuinmeubelen de bestaande stukken aanvullen? Onze tip: Opvouwbare tuinmeubelen zijn bijzonder praktisch, omdat ze in de winter gemakkelijk kunnen worden opgestapeld en in de garage of kelder kunnen worden opgeborgen. U kunt uw tuinmeubelen ook afdekken met een groot dekzeil tijdens het koude seizoen.

Tuinmeubelen goed schoonmaken

Geef uw tuinmeubelen regelmatig een beetje verzorging, zodat tuinstoelen, banken en dergelijke beter beschermd zijn tegen milieu-invloeden en u er langer van kunt genieten. Het beste is om grof vuil te verwijderen met een handborstel, en vervolgens hardnekkige vlekken aan te pakken met een sopje. Ook ligstoelen en stoelen van slijtvast polyrattan kunt u gewoon met een tuinslang afspuiten. Onze tip: U kunt de grijze waas op lichtgekleurde tuinmeubelen verwijderen met een beetje zuiveringszout. Autopolish geeft plastic modellen een nieuwe glans.